Než začneme

17.01.2021 11:37

Gratuluji k vašemu rozhodnutí nastartovat pozitivní změnu ve svém životě s dōTERRA programem Cleanse and Restore.

 

 

Zamyslete se prosím nad následujícími čtyřmi otázkami a odpovězte si na ně. Nemusíte tuto stránku nikde zveřejňovat, ale po 30-ti dnech to bude užitečná připomínka vašeho úspěchu. A sdílení lehkého nástinu vašeho procesu bude podmínkou účasti v závěrečném slosování.

 

Při vyplňování pamatujte, že:

·  “Hora se zdolává krok za krokem”.

·   Nebuďte k sobě příliš tvrdí a nesnažte se změnit vše najednou. Těchto 30 dní může být pro vás začátkem nové cesty, po které můžete dále pokračovat.

·   Zkuste si pro začátek stanovit cíle tak malé, že nebudete mít sami před sebou žádnou výmluvu je nesplnit. Postupně můžete přidávat. Nenaplnit vlastní očekávání hned na začátku je odrazující. Pokud je splníte, dodá vám to energii a vůli pokračovat.

 

 

 

 

1.  Jakou změnu bych chtěl/a vidět ve svém životě?  (Může se týkat zdravotního stavu, vzhledu, váhy, emocí, životního stylu apod)

 

2.  Čeho jsem ochotný/á se zbavit?  Napište alespoň jednu věc, o které víte, že vám škodí. (Např: sledování TV, ponocování, příliš času na PC/mobilu, cukr, mouka, mléčné výrobky, alkohol, cigarety, životní zvyklosti apod.)

 

 

3.  Co jsem ochotný/á do svého života přinést, abych dosáhl/a svých cílů? Alespoň jednu pozitivní věc. (např: pravidelné cvičení, více času s přátely/rodinou, pravidelné cvičení, zdravé jídlo, superpotraviny, pobyt v přírodě, více času pro sebe, odpočinek, radost, meditace, tanec apod)

 

 

4.  Doporučuji, abyste se vyfotili, a pokud například řešíte váhu, můžete si poznamenat své míry a váhu a cokoliv, co v současnosti považujete za obtížné. Je známo, že člověk si málokdy všimne zlepšení, obvykle vnímáme pouze zhoršování stavu. Je důležité, abyste viděli pokrok. Povzbudí vás to! 

 

Dokument ke stažení v pdf