Clove - Hřebíček

01.11.2013 23:03

Hřebíček

Hřebíček je jedním z nejsilnějších antioxidantů. Používá se na kožní infekce, problémy s trávením, na střevní parazity a na bolesti zubů. Hřebíček pomáhá vytahovat infekci z tkání, můžeme ho použít při kolitidě, bronchitidě, cystitidě, při průjmu a nadýmání, při únavě, při bolestech hlavy způsobených napětím, při neuritidě, revmatismu, při rakovině kůže, tuberkulóze, při virové hepatitidě a při bércových vředech.
Působí na kardiovaskulární, trávicí, imunitní a dýchací systém.
Pomáhá při léčení, zlupšuje paměť, podporuje odvahu a vytváří pocit ochrany.
Před aplikací nařeďte olejem, alespoň 1:1. Může dráždit kůži.
 
Nejběžnější použití: závislosti (tabák), krevní sraženiny, kandida, zákaly, ječné zrno, plísňové infekce, herpes, Hodkinova choroba, hormonální nerovnováha, hypofunkce štítné žlázy, čištění jater, lupus, svalová degenerace, rovnováha metabolismu, bolesti svalů, osteoporóza, revmatoidní artritida, dysfunkce štítné žlázy, bolesti zubů, lipomy (nádory), vrové infekce, bradavice.
 
Působení na psychiku:
Hřebíček) - olej hranic
Zbavujenás mentality oběti. Oběti se cítí být příliš ovlivněny jinými lidmi a vnějšími okolnostmi. Vnímají se jako bezmocní jedinci neschopní změnit svůj životní úděl. Hřebíček podporuje tyto lidi v tom,aby se za sebe postavili, byli aktivní, jednali sami za sebe a činili vlastní rozhodnutí, bez ohledu na reakci okolí.
Hřebíček pomáhá obětem rozpustit modely sebeklamu a závislosti na okolí skrze napojení na vlastní integritu. Nastavuje přiměřené hranice a buduje účinné obranné mechanismy.
Slabochům dává odvahu říci "ne".  Znova jim zažehne oheň v duši; pomáhá při poškození vlastního Já způsobeného bolestí, traumatem nebo zneužíváním v dětství.  Je užitečný zejména při osvobození se od zažitých modelů zneužívání obnovením sebevědomía pomáhá znovu získat sílu potřebnou k asertivnímu hájení svých zájmů. Hřebíček zajišťuje, aby lidé žili v souladu se svou a Božskou podstatou vymezením jasných hranic.